top of page

Etterbehandling etter vippeløft og brynlaminering

Vipper og bryn trenger næring og fuktighet etter en kjemisk behandling, og det er akkurat dette vippeløft og brynlaminering er.


Fordelene med Fashion Lash:

Fashion Lash fikserer vipper og bryn i ønsket stilling, og danner en barriere rundt hårene som gjør at den beskytter mot eksterne faktorer i luft og omgivelser, også fra maskara og sminke.

Den inneholder luminescerende egenskaper fra mulleinblomsten, som gjør vippene skinnende og myke. Hårets struktur forbedres takket være de sterke nærende, fuktighetsgivende og mykgjørende egenskapene til aloe vera, ricinusolje og panthenol.


Vi anbefaler alltid Fashion Lash eller Lash Filler og Brow Bomber behandling for å forsterke effekten, for å tilføre og holde på fuktigheten og tilføre vipper og bryn næring og beskyttelse etter behandling.


Du kan sjekke ut Fashion Lash fra InLei HER, og vi har også flere bundles du kan kjøpe for å bevare vipper og bryn enda bedre.


Hva kan skje dersom jeg velger å ikke bruke Fashion Lash?

Dersom du på eget ansvar velger å ikke bruke Fashion Lash, kan vi ikke garantere et godt resultat etter behandlingen. Vippeløft og brynlaminering er kjemiske behandlinger hvor vi bruker permantenstoffer som løser opp bindingene i håret slik at vi kan løfte vipper og style brynene. Å tilføre fuktighet etter slike behandlinger er et must! Vipper og bryn kan bli stive, krølle seg og de blir vanskelige og forme og gre dersom du ikke tilfører dem rett etterbehandling. Vi anbefaler alle å benytte seg av Fashion Lash.


Kan jeg ikke bare bruke Castor Oil, vil de ikke da også vokse?

Enkelt svar på det, og svaret er nei. Molekylene i castor oil er for tunge for naturvippene og brynshårene våre. Dette kan feks. forårsake at vippeløftet holder kortere, da molekylene er for tunge og naturvipper og brynshår kan i værstefall knekke av. Produktet trenger ikke inn i hårene slik som vi ønsker for å kunne gi tilstrekkelig med næring. Mange produkter inneholder castor i små mengder alene, som er helt topp, men ren castor oil alene vil ikke være nok eller i det hele tatt bra for vipper og bryn.

Ønsker du hårvekst i bryn, gå for Studio Brows. Ønsker du sterkere vipper og et naturlig vippeserum, går for Adiutrix.

Jeg har et eget instagram innlegg om akkurat dette som du kan finne HER.


14 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page