top of page

Kurs
i regi av Byūti Academy
Norges ledende skjønnhetsakademi

Har du lyst til å lære deg de mest populære behandlingene på markedet? I regi av Byūti Academy arrangeres det kurs i Larvik i InLei behandlinger, Gemology Hudpleiebehandlinger og Vippeextensions.

Vi tilbyr både gruppekurs og VIP 1-1 kurs

Vi tilbyr både gruppekurs og 1-1 kurs innenfor alle kategorier. Kursene holdes ca.1x mnd, men fler kurs og andre datoer kan settes opp ved behov. Vi kan også komme til deg eller din salong for å holde kurs om ønskelig, send oss en e-post for å eventuelt avtale. Ikke nøl med å kontakte oss ved eventuelle spørsmål eller om din salong ønsker et pristilbud. Alle kursavgifter kan også deles opp i 2-6 fakturaer, slik at du eventuelt kan jobbe inn penger et behagelig tempo etter endt kurs.

Kurs i InLei behandlinger:
Vippeløft med Lashfiller og
Browbomber Brynlaminering

Dette er uten tvil de to mest populære behandlingene på markedet. Gjennom 2 kursdager lærer du alt du måtte trenge for å kunne gjennomføre behandlingene. Disse kursene er de mest teoretisk dyptgående kursene på sitt felt i Norge, 5-6timer teori, pluss praksis på modell. På kursdag 1 lærer du den revolusjonerende behandlingen Lashfiller vippeløft, bransjens mest avanserte vippeløfttekknikk der du lærer å løfte alle typer vipper. InLei sine produkter har forskningsresultater som gjør du kan garantere kundene dine 24% tykkere vipper på 3 behandlinger. På kursdag 2 skal vi gjennom brynlaminering og alt som hører med det for å lage perfekte bryn, bla. brynshistorie, tilpasning av behandlingen til forskjellige hår/hudtyper, oppmåling/brynsarkitektur, fargelære, bleking, hårfjerning og foto.

Pris: Lashfiller 8500,- / Browbomber 7500,-
 

Inkl er: Startkit (20-30vippeløft, 30-40brynlamineringer), 70/90siders lærebøker,  vindusklistremerker, lunsj, modell, lån av alt nødvendig utstyr på kursdato, valgfri mengde online oppfølging etter endt kurs, diplom, fast leverandørrabatt og rabatt på videre kursing hos Byūti Academy.

IMG_1795.HEIC
IMG_4145.HEIC

Gemology Basic Grunnkurs

Lær deg hudpleiebehandlinger med Gemology Cosmetics. Bli kjent med Gemology, produkter, hudtyper og effekten av produktene.

Gemology er en mineral hudpleieserie fra Frankrike. De er anerkjent internasjonalt og har blitt omtalt i Vogue og Elle. Produktene baseres på sporstoffer hentet ut av mineralstener. Effekten av dette på huden gir gode resultater og tilbakemeldinger fra forbrukere har vært veldig positive.

 

Bli kjent med Gemology Cosmetics, lær om sporstoffenes effekt på huden og om produktseriene. På praktisk del praktiserer vi behandlingene på hverandre, vi utfører behandlinger for sensitiv, anti-age og kombinasjonshud.

Pris: 8900,- inkl. startkit

Volumkurs vippeextensions

Ønsker du å videreutvikle deg innenfor vippe extension? Da trenger du et volum kurs. BYŪTI har i flere år lært bort avanserte volum teknikker i Norge. Vi har et stort fokus på at du skal bli best mulig i faget, og bygge deg selv en karriere innenfor bransjen. Kurset går over én dag hvor vi går igjennom avanserte volumteknikker og hvordan du lager vifter, lashlayers, styling, ulike lengder og bøyer, markedsføring og foto.
Pris: 7900,-

 

Inkl er: Startkit med alt du trenger til volumevipper++ , anerkjent diplom ved bestått kurs, rabattkode etter endt kurs, valgfri mengde online oppfølging, rabatt på videre kursing hos Byūti, lunsj og lån av eventuelt utstyr.

IMG_6815 2_edited.jpg
IMG_1978.HEIC

Grunnkurs vippeextensions

Ønsker du å utdanne deg til vippetekniker? Da er du kommet til rett sted! BYŪTI har i flere år lært bort den avanserte teknikken vippe extensions i Norge. Vi har et stort fokus på at du skal bli best mulig i faget, og bygge deg selv en sunn karriere innenfor bransjen.

Grunnkurs i klassiske vippe extensions er et konkurransedyktig kurs som gir deg all base kompetanse innenfor vippe extensions. For dette kurset kreves det ingen erfaring fra før innenfor skjønnhetsbransjen. Kurset passer enten for nybegynnere, som ønsker seg inn i vippeextensions bransjen, eller de som føler de trenger å oppdatere seg på baseinformasjonen ved plassering osv. Grunnkurset går over to dager og vi går igjennom bla. Vippehistorie, hygiene og hms, naturvipper, kundebehandling og service, produktlære, lim og gasser, kontraindikasjoner og sykdommer,  styling, påføringsprosessen og markedsføring.

Pris: 9900,-

Inkl er:  Startkit til en verdi av over 2500,- , anerkjent diplom ved bestått eksamen, rabattkode etter endt kurs, valgfri mengde online oppfølging, rabatt på videre kursing hos Byūti, lunsj og lån av eventuelt utstyr.

bottom of page