top of page

Page Title

This is a Paragraph. Click on "Edit Text" or double click on the text box to start editing the content and make sure to add any relevant details or information that you want to share with your visitors.

 • Kan jeg ta behandling dersom jeg er gravid?
  Ja, det kan du! Men, vi kan ikke garantere at behandlinger som vippeløft/brynlaminering/vippeextensions har samme holdbarhet som vanlig. Produktene vi bruker er ulovlig å teste på gravide, men det er helt ufarlig å ta behandling selvom du er gravid. Noen mister mer hår når de er gravide/ammer, dette kan også påvirke vippe/bryns-syklus som kan spille inn på holdbarhet. Ta gjerne kontakt med oss om du lurer på noe ytterligere (:
 • Hvor lenge varer vippeløft/brynlaminering?
  Vi pleier å si mellom 6-8uker. Men, det kan variere fra person til person da alle har forskjellig syklus, og ting som stress, medisiner, sykdommer etc. kan ha en innvirkning.
 • Hvor lenge holder vippeextensions?
  Dette kommer svært an på fra person til person, men vi anbefaler påfyll senest hver tredje uke. Det er helt normalt å miste 3-5 vipper hver eneste dag, som er grunnen til at vippepåfyll trengs for å holde vippeextensions freshe! Vippeextensions vokser ut med din naturvipp, og faller av med naturvippen, dette er individuelt pr. syklus og det er umulig for oss å fastslå hver enkelt vippesyklus, ting som stress, medisiner og sykdommer kan ha en innvirkning på syklus.
 • Når må jeg fylle på vippeextensions og hva skal jeg booke?
  Vi anbefaler påfyll senest hver tredje uke, da anbefales det å booke 80min påfyll slik at vi får nok tid til å ta av det som har vokst ut, og sette på nye vipper der det har falt av. Du må ha minst ca 40% av vippene igjen pr. øye. Har du mistet mer enn dette, eller har svært synlige hull, vil det regnes som nytt sett. - Du kan også booke 30min påfyll om du kun trenger en liten touch up, dette er en veldig kort time og anbefales å booke innen 1 uke fra forrige time. - Du kan også booke 60min påfyll. Anbefales å booke innen maks 2 uker for å få mest ut av timen.
 • Hvor ofte burde jeg vokse?
  Vi anbefaler å holde en jevnlig intervall på rundt 4 uker, noen kan også fint gå noe lenger. En liten tommelfinger-regel er at håret skal være på ca. lengde med et riskorn, altså ikke så langt, men heller ikke så kort at det såvidt stikker ut av huden. Da er det lettere for oss å få med hele roten og alle hårene når vi vokser!
 • Jeg ser fortsatt noen hår igjen etter voks behandlingen min?
  Dersom det er første gang du har vokset, vil du sannsynligvis oppleve at det virker som ikke alle hårene er borte. Hårene våre vokser i forskjellige sykluser hele tiden, også på kroppen vår, så det vil si at det er ikke sikkert alle hårene kom med under voksingen avhengig av hvilken syklus de var i. Derfor anbefaler vi en jevnlig intervall på ca. 4uker, og ingen barbering i mellomtiden, dette vil gjøre slik at hårene etterhvert vil begynne å vokse i samme syklus, og det vil bli jevnere for hver behandling!
 • Hvilket produkt burde jeg begynne med?
  Det første produkter vi anbefaler å begynne med er serum. Velg et serum som passer din hudtype eller dine hudutfordringer. Du kan ta Byūtique sin serumtest HER for å finne ut hvilket serum som passer deg!
 • Finnes det noen produkter for alle hudtyper?
  Ja! Blue Amber serien er for alle hudtyper, passer for absolutt alle og kan brukes av hele familien. Serien er enkel, men effektiv. Den består av cleanser, peeling og ansiktskrem. Håndkrem og bodylotion finnes også i denne serien. Vi har satt sammen en hudpakke i Blue Amber serien som du kan finne HER <3
 • Hvordan vet jeg hvilken hudtype jeg har?
  Først og fremst kan du ta vår serumtest HER. Her kan du svare på noen enkle spørsmål for å finne ut hvilket serum som passer deg og dine hudproblemer, så kan du velger produkter deretter. Gemology sine serier er veldig enkle og sorteres i fargekategorier som du kan lese mer om HER.
bottom of page